De Sonos One


Schaf de juiste accessoires voor de Sonos One aan voor een ongeëvenaard helder geluid. Flexson is gespecialiseerd in het maken en leveren van hoogwaardige Sonos-accessoires. We zijn daarbij zeer toegewijd in het aanbieden van oplossingen om het optimale uit je geluidsysteem van Sonos te halen. Met goed geluid geniet je namelijk nog meer van muziek, films en podcasts.

Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond

Kies voor kwaliteit en langdurig met plezier met de Sonos One


Als leverancier van Sonos-accessoires hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. De Sonos One speaker staat bekend om zijn zuivere geluid. Hij is te besturen via Google Assistent. Het geluid is ideaal voor kleinere kamers, bovendien is het design vochtbestendig. Ideaal voor muziek in de badkamer. Met de juiste accessoires haal je het maximale uit geluid uit de Sonos One. Naast accessoires voor de Sonos One leveren we ook bijpassende accessoires voor de Sonos Five. Denk aan:

·        Sonos beugels

·        Sonos-verlengkabels

·        Sonos-speakerstandaards

Bestel eenvoudig en snel


Wil je graag accessoires van Sonos One in huis nemen of ben je benieuwd naar accessoires voor onze andere draagbare Sonos-speakers? Bekijk dan ons complete aanbod aan gave producten in de webshop en bestel eenvoudig online. Twijfel je nog of heb je vragen? Benader ons gerust via onze contactpagina en dan helpen we je snel verder.