2 jaar garantie

Gratis verzending

Gratis retourneren

De Sonos-verlengkabel

Afstand is geen probleem met de Sonos-verlengkabel. Bij het plaatsen van de perfecte geluidsinstallatie is het soms onmogelijk om alle Sonos-speakers in de buurt van een stopcontact te plaatsen. Laat je hierdoor niet weerhouden en schaf een passende Sonos-verlengkabel aan. Flexson is de specialist in het leveren van accessoires. Wij hebben de geschike Sonos-verlengkabel voor jou.

 • Sonos One 5 meter stroom kabel zwart

   19,99
 • Aanbieding!

  Sonos Five, Sonos Arc, Sonos Beam, Sonos Sub – 3 meter verlengkabel zwart

  Oorspronkelijke prijs was: € 16,99.Huidige prijs is: € 4,99.
 • Sonos Five, Sonos Arc, Sonos Beam, Sonos Sub – 3 meter verlengkabel wit

   16,99
 • Aanbieding!

  Sonos Play:3, Play:5, Playbar & Sub 1 meter verlengkabel zwart

  Oorspronkelijke prijs was: € 9,99.Huidige prijs is: € 4,99.

Afstand speelt geen rol met de Sonos-verlengkabel

De Sonos-verlengkabel is niet alleen praktisch en van hoge kwaliteit. Hij is ook onopvallend, waardoor je deze kabels gemakkelijk verwerkt in het interieur. Zo behoud je een mooie en strakke inrichting. We beschikken over een ruim assortiment aan verlengkabels voor meerdere Sonos-speaker als:

·        De Sonos One

·        De Sonos Five

Bij de aanschaf van een Sonos-vloerstandaard zit overigens altijd een verlengkabel bij. Deze hoef je er dus niet bij naast te bestellen, tenzij deze te kort is.

Schaf nu een prachtige geluidsinstallatie aan

Heb je een draagbare speaker en dus geen Sonos-verlangkabel nodig? Bekijk dan onze accessoires voor draagbare speakers als de Sonos roam. Dus ben je geïnteresseerd in onze prachtige Sonos-accessoires? Bekijk dan de webshop en bestel eenvoudig online. Neem contact met ons op voor eventuele vragen en wij voorzien je graag deskundig advies.