2 jaar garantie

Gratis verzending

Gratis retourneren

De Sonos-vloerstandaard

Ben je op zoek naar een mooie Sonos-vloerstandaard? Flexson is de expert in het maken en leveren hoogwaardige Sonos-producten. Deze zijn van hoge kwaliteit en gaan daardoor lang mee. Geholpen door onze ervaring en kennis, voorzien we je graag van de ideale geluidsinstallatie. Dus voor gave accessoires als de Sonos-vloerstandaard ben je bij ons aan het juiste adres.

  • Flexson-Sonos-Era100-set-standaards-zwart

    Set Era 100 standaards zwart (2 stuks)

     179,99
  • Sonos Move standaard

     149,99

Met de Sonos-vloerstandaard hangen jouw speakers op de ideale luisterhoogte

Met de Sonos-vloerstandaard hangen jouw speaker op de perfecte hoogte. Dit verbetert het luistergeluid, waardoor je films en muziek nog beter ervaart. Daarnaast is de Sonos-vloerstandaard erg gebruiksvriendelijk en leverbaar in het zwart en wit. Het item is uitstekend geschikt om te gebruiken voor je thuisbioscoop. Maak de beleving compleet met onze handige Sonos-accessoires, zoals de Sonos-verlengkabels. We leveren alle benodigdheden voor jouw speakers van Sonos. Waaronder voor de:

·        Sonos Beam

·        Sonos Arc

Haal het maximale uit je geluidssysteem met onze accessoires

Naast een Sonos-vloerstandaard hebben we speakerstandaards voor op je tafel, kast of vensterbank. Bekijk ons ruime assortiment aan mooie Sonos-accessoires in de webshop en bestel eenvoudig. Bij bestelling van meer dan €20 betaal je geen verzendkosten. Dat scheelt weer in de prijzen. Daarbij ontvang je bij ons altijd twee jaar garantie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

×