2 jaar garantie

Gratis verzending

Gratis retourneren

De Sonos-beugels

Hang je speakers mooi op met onze Sonos-beugels op maat. Flexson levert prachtige muur- plafond- en tv-beugels voor jouw Sonos-geluidsinstallatie. Zo hangt alles er mooi en netjes bij. We produceren en leveren alles snel en zelf gratis bij een bestelling van meer dan €20. Bij al onze Sonos-producten ontvangt je maar liefst twee jaar garantie. Dus haal je Sonos-beugels bij ons.

Hang alles mooi en strak op met onze prachtige Sonos-beugels


Met onze prachtige Sonos-accessoires hang je al je speakers mooi op. Door hun strakke design vallen ze niet op en passen ze uitstekend bij elk interieur. Wil je graag realistisch geluid aansluiten bij jouw televisie voor de ultieme beleving? Dan raden we de Sonos Arc-soundbar aan. Deze is ook gemakkelijk te op te hangen met onze Sonos-beugels. Net zoals bij onze andere Sonos-speakers, zoals:

·        De Sonos One

·        De Sonos Five

·        De Era 100 en 300

Geniet van zuiver geluid door de juiste accessoires bij ons te bestellen

Twijfel je nog of je Sonos-beugels nodig hebt? Bekijk dan ook eens de Sonos-vloerstandaard. Dit is een mooi alternatief. Neem contact met ons op voor vakkundig advies. In onze webshop vind je ons complete aanbod aan Sonos-producten. Bestel nu snel en eenvoudig met een druk op de knop.