2 jaar garantie

Gratis verzending

Gratis retourneren

De Sonos-speakerstandaard

Verbeter de geluidsbeleving met een Sonos-speakerstandaard. Flexson produceert en levert al jarenlang hoogwaardige Sonos-accessoires. We staan voor een hoge kwaliteit en bieden je de optimale geluidsbeleving aan. Zo geniet je nog meer van jouw favoriete films, muziek en series. Dus verwen jezelf met een Sonos-speakerstandaard.

 • Sonos Move standaard

   149,99
 • Sonos One / SL Tafelstandaard wit

   29,99
 • Sonos One / SL Tafelstandaard zwart

   29,99
 • Sonos One set verstelbare standaards wit (2 stuks)

   189,99

Verhoog de geluidsbeleving met een Sonos-speakerstandaard

Om het maximale uit jouw Sonos-speakers te halen, is het essentieel om handige accessoires erbij te bestellen. We bieden geweldige accessoires aan voor Sonos-speakers als:

·        De Sonos One

·        De Sonos Five

·        De Sonos Era 100 en Era 300

Het is zonde om deze speakers simpelweg op een tafel, kast of dressoir te zetten. Want met een muurbeugel of standaard, zet je jouw speakers op de juiste luisterhoogte. Dit verhoogt de geluidsbeleving met meer dan 50%. Haal het maximale uit jouw Sonos speakers met een standaard.

Kies voor een strak interieur door onze moderne accessoires

We leveren naast muurbeugels en kleine standaarden ook prachtige vloerstandaards. Dit is niet alleen praktisch, het zorgt er ook voor dat jouw speakers mooier in het interieur passen. Bekijk ons complete aanbod aan hoogwaardige Sonos-accessoires in de webshop. Heb je nog vragen over de speaker standaard van Sonos? Neem dan gerust contact met ons op.

×