2 jaar garantie

Gratis verzending

Gratis retourneren

De speakers van Sonos ophangen

Wil je jouw speakers van Sonos netjes ophangen aan de muur? Kies dan voor een bijpassend ophangsysteem van Sonos. Zo zorg je voor een strak interieur en geniet je optimaal van jouw speakers. Flexson is de expert in het leveren van handige Sonos-accessoires. Hiermee je het maximale uit jouw geluidssysteem haalt. Ervaar intenser geluid dankzij een geschikt ophangsysteem van Sonos, dat alles op de juiste hoogte hangt.
  • Sonos One / Play:1 plafondbeugel zwart

     139,99
  • Sonos Arc muurbeugel zwart

     69,99
  • Sonos Ray muurbeugel zwart

     29,99

Kies bij het ophangen van speakers van Sonos aan de muur voor het juiste ophangsysteem

Het aan de muur ophangen van de speakers van Sonos moet natuurlijk niet ten koste gaan van je inrichting. Je wilt alles mooi bevestigd hebben, zodat de speakers niet te veel opvallen. Met onze handige Sonos-accessoires helpen we je hierbij. We bieden je verschillende type inbouwoplossingen op maat aan, die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Muurbeugels of standaards van Sonos op maat functioneren ideaal als ophangsysteem.

We leveren ophangsystemen voor elke Sonos-speaker

We beschikken met ons ruime assortiment aan hoogwaardige producten over het perfecte ophangsysteem van Sonos voor jou. Kies een ophangsysteem van Sonos op basis van je speakers en de inrichting van de desbetreffende ruimte. We leveren ook bijpassende ophangsystemen voor het ophangen van jouw Sonos-speakers. Denk aan speakers als:

• De Sonos One

• De Sonos Five

• De Era 100 en 300


Bezoek de webshop en bestel snel

Naast het ophangen van speakers van Sonos aan de muur, is het voor het bioscoopgevoel ook aan te raden om accessoires voor de Sonos Arc-soundbar aan te schaffen. Zo komt het geluid vanuit meerdere hoeken en vult het de ruimte compleet voor een realistische sound. Dus wil je graag speakers van Sonos aan de muur ophangen? Bekijk dan ons complete aanbod in de webshop en neem contact met ons op voor eventuele vragen. Bestel bij ons voor een snelle levering met twee jaar garantie.