Nu verkrijgbaar

De Sonos Era 100 en Era 300

Sonos heeft met de Era 100 en de Era 300 momenteel twee hoogwaardige speakers met bluetoothverbinding. Iets waar mensen graag gebruik van maken. Flexson produceert en levert al jarenlang prachtige accessoires voor Sonos-geluidssystemen. Hierdoor haal je het maximale uit jouw geluidssysteem en verwerk je alles netjes in jouw interieur.

Geniet van het zuivere geluid van de Sonos Era 100 en Era 300


De Sonos Era 100 is gemakkelijk te besturen via je telefoon en heeft ook geïntrigeerde voice-control. Deze speaker is erg gebruiksvriendelijk en geeft een helder geluid. Hij is ook eenvoudig op te hangen met onze Sonos-beugels. Net als de Sonos Beam en Arc. De Sonos Era 300 is een uitgebreide versie van de Sonos Era 100. Door het grotere formaat van de Sonos Era 300, horen hier andere accessoires bij. Wij leveren voor elk geluidssysteem van Sonos de originele accessoires die er perfect bij passen.

Neem je muziek overal mee naartoe met onze draagbare speakers


Sonos produceert al jaren geweldige accessoires voor hun speakers. Zo ook voor de Sonos Era 100 en Era 300. Veel mensen bestellen daarnaast graag accessoires voor hun draagbare speaker. Zo neem je jouw muziek overal mee naartoe. Geniet van jouw favoriete muziek op het strand of in het park. De Sonos move is een van populairste draagbare speakers en raden we niet voor niks aan.Bestel nu en ontvang tot wel twee jaar garantie


Met onze geweldige Sonos-accessoires beleef je jouw favoriete films, series en muziek nog beter. Dus wil je nu graag accessoires voor jouw Sonos Era 100 of Era 300 bestellen? Bekijk dan nu onze webshop en bestel direct. Twijfel je nog of heb je nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.