Flexson introduceert de nieuwe Sonos Era 100 accessoires.

augustus 1, 2023

De Sonos Era 100 de opvolger van het icoon de Sonos One. Met een vernieuwd design en Eén extra tweeter voor kamer vullend geluid.

Welkom in een nieuw tijdperk van uitstekende audio met de Sonos Era 100-accessoires. Deze accessoires zijn met precisie gemaakt en ontworpen voor naadloze integratie met je Sonos-apparaten, en zijn er om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop je geluid ervaart. Of je nu een doorgewinterde audiofiel of een casual muziekliefhebber bent, de Era 100-accessoires zijn ontworpen om je audioreis als nooit tevoren te verbeteren.

Flexson-Sonos-Era100-standaard-wit-woonkamer

Sonos Era 100 standaard

De Sonos Era 100 vloerstandaard is meer dan alleen een stevige ondersteuning voor uw luidsprekers - het is een statement piece dat uw leefruimte aanvult en tegelijkertijd uw audio-ervaring optimaliseert. Deze standaard is gemaakt van hoogwaardige materialen en een strak ontwerp en zorgt ervoor dat je Sonos-speakers op de perfecte hoogte staan voor meeslepend, kamervullend geluid. Zeg vaarwel tegen rommelige draden en hallo tegen een verfijnde, georganiseerde opstelling.

Sonos Era 100 muurbeugel

Tover uw woonruimte om tot een kunstwerk met de Era 100 muurbeugel. Ontworpen voor minimalistische elegantie en oerdegelijke ondersteuning, biedt dit accessoire een ruimtebesparende oplossing zonder concessies te doen aan de audiokwaliteit. Monteer je Sonos-speakers moeiteloos in de ideale hoek voor een meeslepende luisterervaring die je unieke stijl aanvult.

Flexson-sonos-era100-muurbeugels-wit-woonkamer

Til je audio-ervaring naar een hoger niveau met de Sonos Era 100-accessoires - waar vorm en functie in perfecte harmonie samenkomen. Dompel jezelf onder in een wereld van superieure geluidskwaliteit en verfijnde esthetiek. Transformeer je ruimte, vereenvoudig je installatie en laat de muziek centraal staan. Welkom in het tijdperk van uitzonderlijke audio.

Deel dit bericht:
×